Θερινό Σχολείο με θέμα «Νευροεπιστήμες και Μαθηματική εκπαίδευση»

Το θερινό σχολειό πραγματοποιείται σε συνεργασία του εργαστηρίου Βιοπληροφορικής και Ανθρώπινης Ηλεκτροφυσιολογίας του Τμήματος Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου (http://bihelab.di.ionio.gr/) με το εργαστήριο Μαθηματικών, Διδακτικής και Πολυμέσων του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Η διάρκεια του ορίζεται σε πέντε ημέρες και θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο από 30 Ιουνίου έως 4 Ιουλίου.

Το θερινό σχολείο εστιάζει στις εφαρμογές της νευροεπιστήμης στην εκπαίδευση και επικεντρώνεται σε θέματα νευροεπιστήμων, θεωριών μάθησης, ειδικής αγωγής βιολογίας, όπως η φυσιολογία του στρες, βιοπληροφορικής και άλλα της προσεγγίζοντας συνολικά την εκπαιδευτική διαδικασία και ειδικότερα την μαθηματική εκπαίδευση. Έμφαση δίνεται τόσο στη θεωρητική προσέγγιση με διαλέξεις, σε πολλαπλές βιωματικές προσεγγίσεις και στην δημιουργία διαδραστικών εργαλείων για εκπαιδευτική χρήση.

Για την εγγραφή σας και πληροφορίες σχετικά με το αναλυτικό πρόγραμμα, τους χώρους διεξαγωγής, τους ομιλητές και αναλυτικές πληροφορίες παρακαλώ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του θερινού σχολείου: http://bihelabsummer.di.ionio.gr/

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Θερινό Σχολείο με θέμα «Νευροεπιστήμες και Μαθηματική εκπαίδευση»

  1. Παναγιώτης Λιακέας says:

    Εξαιρετική δουλειά.Θα έχει συνέχεια;

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s